Memories-Product-Flow

Facebook стартира вчера специална страница, наречена Memories, където можете да видите спомените си, споделени със семейството и приятелите през годините. Страницата представлява колекция от познати вече функции на Facebook, като On This Day например.

Съдържанието в нея е обособена секция, която можете да намерите по всяко време. Сред опциите е и Friends Made on this Day, която включва списък с приятелства, които сте създали в този ден. Ще видите и специални клипове и колажи, с които можете да отпразнувате приятелствата, или т.нар. Friendversaries. Тези клипове вече сте срещали във фийда си и преди това, но сега те са лесно достъпни и подредени. В страницата можете да намерите и Memories You May Have Missed, или сезонни и месечни записи, кратки видеа и съобщения, готови за споделяне.

Социалната мрежа представи за пръв път Memories, която се припокрива с функции, налични от повече от година, като начин за насърчаване на по-личното споделяне след няколкото опита да накара повече хора да публикуват собствени постове и да коментират тези на приятелите си. Тя дори купи популярно приложение за съобщения за тийнейджъри, за да захрани новия въпросник Did You Know, който насърчава потребителите да сподеялт лични тенденции, но внаши дни това не се случва често.

Memories включва и контроли за коригиране на съдържанието, което искате да виждате, тъй като спомените не винаги са приятни. Можете да я намерите, чрез маркера Memories, или вляво от фийда на работиня плот и в раздела More в мобилното приложение, а така също и на Facebook.com/memories.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This