spotify

Facebook Messenger използва AI асистент, наречен „М“, за да предлага услугите на Uber, но той вече ще ви дава насоки и за любимата ви музика, предлагайки песни от Spotify.

M

М ще прави своите предположения, възоснова на свързани фрази, споменавани в разговорите ви. Така, ако просто въведете „възпроизвеждане на музика“, или „слушане на музика“, ботът ще разпознае фразата и ще ви предложи варианти. Той е достатъчно умен, за да попита дали искате да слушате някои изпълнител само при споменаване на името му и дори не е нужно да пишете нищо за възпроизвеждае на музика, за да се покаже екранът „Listen to Big Gigantic”.

m2

Ако не искате да чакате М да ви предложи нещо, просто отидете в разширението Spotify на Messenger, което е част от приложението от април и използвайте синия знак „+“ в горната част на клавиатурата, за да достигнете до музиката си.

Това удобство не е достъпно за всички потребители, а само за известна част от тях, тъй като все още е в период на тестове, но съвсем скоро ще достигне до останалите. Уверете се, че вашият Messenger е актуализиран до последната си версия, за да бъдете сигурни, че няма да пропуснете възможността да се възползвате от услугите на бота М.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This