bgr-samsung-gs9-2

Според нов доклад от далечна Азия, който очевидно потвърждава по-ранни слухове, Galaxy S10 ще има функция, която не притежава нито едно друго устройства и това не е Infinity O екрана. Digitimes твърди, че технологията за сензора за пръстови отпечатъци на бъдещия корейски флагман, до сега не е използвана от нито един производител на смартфони. Galaxy S10 ще има ултразвуков сензор, който ще отразява звукови вълни от микроскопичните ръбове на дактилоскопичните отпечатъци, за да удостовери потребителите. Всъщност Apple има патент за подобна технология, но така и не я превърна в реален продукт.

General Interface Solution и O-film са получили поръчки за създаване на сензорите за два от предстоящите телефони Galaxy S10. Компаниите са обвързани с Qualcomm, а интересното в доклада е споменаването на само две OLED версии на смартфона, въпреки слуховете, че моделите ще са общо 3 или 4.

Galaxy S10 трябва да дебютира в края на февруари, по време на частна пресконференция, или на изложението MWC 2019 в Барселона.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This