vivoactive-3_6

Garmin вече разполага с три нови носими устройства в гамата си, сред които два часовника – vivosmart и vivomove HR – хибриден смарт часовник с тъчскрийн и vivoactive 3 – тракер с възможност за мобилни разплащания, чрез Garmin Pay, която поддържа кредитни и дебитни карти Visa и MasterCard.

Garmin vivoactive има и GPS, сърдечен монитор и батерия, която му позволява автономност от 13 часа до 7 дни, в зависимост от режима на употреба. Той се предлага в три цвята и има вградени спортни приложения за 15 различни дейности, както и адаптивни апликации, следящи активността на потребителя. Часовникът може да измерва дори стреса с течение на времето, благодарение на наблюдение върху праменливостта на сърдечния ритъм. Той разполага с дисплей Chroma, който съчетава специална подсветка и трансфлективна технология, осигуряваща видимост и през нощта. Новата функция обаче е поддръжката на Garmin Pay, която позволява извършването на безконтактни плащания с карти Visa и MasterCard на редица големи американски банки. Тя се поддържа от FitPay – платформа за мобилни разплащания с устройства за пренос на данни и това елиминира нуждата от преговори с банки и емитенти.

vivoactive-3-family

Garmin vivomove HR е първият хибриден смарт часовник с тъчскрийн на компанията, което означава, че съчетава традиционния аналогов часовник и вграден субдисплей. Той предлага много по-изтънчен дизайн, спрямо изцяло електронните устройства, но също така може да получава известия от смартфона ви, както и да следи данните за активността и сърдечния ви ритъм. Часовникът идва с две опции – кожена и силиконова каишка и различен материал на шасито, като един от вариантите е неръждаема стомана. Устройството може да наблюдава стреса през целия работен ден и работи с приложението Garmin Connect Mobile, а цената му ще бъде 199.99 и 299.99 долара съответно за двете версии.

vivomove-hr-family

Накрая трябва да отбележим и vivosport 3, който представлява интелигентен инструмент за следене на активността, фокусиран върху тези си функции и предлагащ до 7 дни автономност. Дизайнът му е тънък и изчистен, предназначен за удобство при носене, а компанията е използвала always-on технологията за цветния тъч дисплей. Вградените приложения на vivosport следят ходене, бягане, колоездене, кардио и силови тренировки, а функцията Garmin Move IQ автоматично категоризира и записва резултатите от тях. Чрез него можете да получавате и известия от смартфона си, а с вграденото дистанционно да управлявате своята Garmin VIRB камера. Цената на vivosport ще бъде 199.99 долара и той ще е наличен в три цвята.

vivosport-family

Pin It on Pinterest

Shares
Share This