Най-новото попълнение в продуктовата гама на Genesis е Thor 660 – механична TKL клавиатура с двоен режим на свързване (кабелно и безжично през Bluetooth). 

Новият модел на полския бранд за периферия идва с Gateron RED суичове с издръжливост до 50 милиона клика, сила на задействане от 45 г ±10 г и точка на задействане от 2 мм ± 0,6 мм. Genesis Thor 660 има компактен размер (293 x 102 x 39 мм) и разполага с 61 клавиша, като освен това е снабдена с N-Key rollover функция за пълен Anti-ghosting. Капачките на клавишите са изработени по специална “Pudding PBT” технологията с двойно впръскване, която гарантира дълготрайност и издръжливост.
Клавиатурата е оборудвана с 3000 mAh батерия и предлага възможност за безжично свързване през Bluetooth, но също така разполага и с 1,5-метров USB Type-C кабел за самостоятелно свързване към компютър. Thor 660 осигурява ниска латентност (8 ms), 10 м обхват и възможност за свързване с до три устройства едновременно.
Моделът идва с красива RGB подсветка с Prismo ефект с 19 режима на осветление. Производителят също така предоставя софтуер с функция за запазване на макроси за до 13 мултимедийни клавиша, които се съхраняват във вградената памет.
Thor 660 ще се предлага на цена от около 130 лв. с ДДС, а наличности се очакват през  второто тримесечие на годината.