pixel-2-vs-pixel-2-xl

Pixel 2 XL може и да е най-добре изглеждащият смартфон на Google, но определено не е най-изгодната покупка в момента. Телефонът има резлични проблеми, сред които и такив с дисплей, които се нуждаят от оправяне, въпреки успокоенията от страна на гиганта, че няма нищо притеснително.

Google обеща няколко актуализации, които ще коригират проблемите, забeлязани от потребителите и първата от тях вече е тук. Секюрити ъпдейтът за този месец за Pixel 2 XL съдържа и нов режим за наситеност на цветовете на дисплея, тъй като скоро след като излезе на пазара, част от потребителите започнаха да се оплакват от заглушени цветове и синкав оттенък при гледане под определен ъгъл. Google вече обясни, че калибрира дисплея на Pixel 2, за да показва той реални нюанси, но добави, че ще се вслуша в критиките на своите потребители и ще даде възможност за допълнителна настройка, която да отстрани проблемите с цветовете. Актуализацията вече е достъпна за Pixel 2 и Pixel 2 XL и може да бъде изтеглена, а за да се възползвате от новата възможност, трябва да отворите настройките на дисплея и да намерите опцията Colors в Advanced, където вече заедно с Natural и Boosted, вече имаме и Saturated.

За съжаление обаче, това е само част от многото проблеми на новите флагмани на Google, а основният, който касае прогарянето на диспле и оцветявнето му в черно, все още очаква своето решение.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This