google_pixel_2_xl

Хардуерът на Google се разви много през годините, а след грандиозното предложение от миналата година, всички се питаме какво ще се случи през октомври. Един ранен доклад твърди, че гигантът се готви да добави смарт часовник към гамата си. Според Евън Блас, Google планира да разшири още своята гама устройства с марката Pixel, а едно от тях ще е Pixel Watch. Всъщност името му все още не е ясно, както и коя компания ще го произвежда, въпреки че някои слухове твърдяха, че то ще работи с Wear OS на LG, което е малко вероятно да се случи.

Голям е шансът това устройство де се окаже водещият смарт часовник, за който намекна докладът, разказващ за новите процесори на Qualcomm. Заедно с този часовник, Google най-вероятно ще представи своите Pixel 3 и Pixel 3 XL смартфони, което не е изненада, но ще бъде интересно да разберем коя компания ще ги произвежда, след като предишното поколение беше разделено между LG и HTC. Най-накрая според доклада, ще видим и второто поколение Pixel Buds, въпреки че техните предшественици не са особено популярни на пазара. Може би именно това ще накара компанията да предложи нещо значително по-впечатляващо тази есен.

Все пак има още много време до началото на октомври, така че се надяваме да научим повече за новите продукти от гамата Pixel до тогава. Google никога не е имала собствена марка смарт часовници и това може да даде нов тласък на платформата. Малко разочароваща обаче е липсата на всякаква информация за Android TV устройство.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This