Pixel

Сега е моментът, в който трябва да вземете решение дали ще изчакате новото поколение Pixel смартфони на Google, или ще си купите някои от двата по-стари модела.

Ако отдавна се замисляте за тази стъпка, можете да проверите онлайн магазина на интернет гиганта, защото в момента там се предлагат значителин отстъпки. 32 и 128 GB версия на Pixel са със 125 долара по-евтини и струват съответно 524 и 624 долара, а за Pixel XL отстъпката е 200 долара, като 32/128 GB версии вече могат да бъдат закупени за 569/669 долара. За да направи промоцията още по-атрактивна, Google добавя към всяка покупка и Daydream View, който по принцип се продава за 79 долара, въпреки че това е само до изчерпване на количествата.

Разбира се всеки истински фен би предпочел да изчака новия модел, особено след като слуховете твърдят, че единият му вариант ще има огромен екран 18:9, но ако не държите много на това, спокойно можете да направите своя изобр и измежду двата текущи модела. Датата на премиерата на Pixel 2 все още не е известна, но може би ще бъде някъде през октомври, което допълнително подсилва примамливата оферта на гиганта.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This