fastpair-800x411

Google започна пускането на нови функции за проследяване, за намиране устройства и изящен инструмент за информация за състоянието на батерията при съвместими аксесоари.

Компанията обяви функцията Fast Pair през 2017 година, с цел да улесни телефоните да откриват и се свързват с Bluetooth устройства. Сега гигантът добавя трио нови опции за Bluetooth Pair съвместими аксесоари.

Location Tracking подволява на потребителите да намерят своите изгубени аудио оксесоари, като ги прозвънява. В следващите месеци Google ще добави и възможност да се вижда последното известно местоположение в приложението Find My Device, ако е била активирана историята на местоположенията.Device_detail-fp_1_bs4hMOf.max-1000x1000

Battery Status позволява получаване на известия всеки път, когато се отвори кутията на безжични слушалки, които ще съобщават нивото на батерията на всяка от тях.

Battery_1

Personaliztion дава възможност за добавяне на името на потребителя преди името на Bluetooth аксесоара и записване в телефона при първото сдвояване.

Ringing_Screen_1.max-1000x1000

Новите функции ще пристигнат първо за Harmon Kardon FLY и Google Pixel Buds 2, но скоро ще бъдат достъпни за още устройства от списъка със съвместими такива.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This