google home

Amazon вече обяви редизайн на популярния си и елегантен високоговорител Echo, както и на още няколко продукта от гамата, като изглежда се стреми да застане начело в тази пазарна ниша. За да не изостане, Google планира нов интелигентен високоговорител, който според слуховете ще бъде премиум версия и ще се казва Google Home Max.

За разлика от предшественика си, той ще има стерео високоговорители, по-престижен дизайн и ще е изработен от висококочествени материали. Google Home Max, заедно с по-малък вариант и премиум лаптоп Chromebook, най-вероятно ще бъде представен на предстоящото събитие на гиганта, насрочено за 4 октомври, когато ще видим и новото поколение смартфони Pixel.

Осигуряването на по-добра настройка, ще разграничи интелигентния високоговорител от устройствата Echo, като постави акцент върху първокласното качество на звука и ще го направи привлекателен за тези, които искат да го използват предимно за слушане на музика. Разширяването на серията Google Home с по-скъп и по-евтин вариант, ще отвори нови перспективи пред бизнеса на Google, привличайки клиенти от различни таргет групи.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This