Honor Awards IFA

HONOR 70 е признат за “Най-добрият на IFA”

 

Световната технологична компания HONOR е отличена с 35 нагрaди в рамките на провелото се от 2 до 6 септември изложение за потребителска електроника IFA в Германия. Още в първия ден на световния форум HONOR направи силна заявка и представи визията си за свързаност Embracing the Connected Future. Заедно с това компанията разкри детайли за най-новите продукти от серията N на HONOR, които ще бъдат достъпни на европейския и световен пазар.

Тази година HONOR беше отличена с общо 35 награди от глобални медии, от които HONOR 70 спечели 21 награди в различни категории. Голям брой водещи световни технологични медии оцениха HONOR 70 като „Най-добрия от IFA“ (Best of IFA). Водещата  технологична медия TechRadar казва, че HONOR 70 е „Един от най-добрите Android телефони на годината“. Forbes, водеща международна бизнес медия, също каза, че HONOR 70 е „силен продукт в много отношения“.

Тънкият и стилен HONOR 70 е оборудван с новия сензор за изображения IMX800 на Sony за първи път и това осигурява изключителна производителност на камерата. Новият режим Solo Cut Mode впечатли посетителите на IFA със способностите си за заснемане на видеоблогове и създателите на видео съдържание.

В допълнение, другите нови продукти на HONOR от серията N също бяха признати от глобалните медии. В оценката на HONOR MagicBook 14 на Trusted Review изданието казаха, че това е „фантастичен продуктивен лаптоп и чудесна алтернатива на MacBook Air за тези, които искат да се придържат към Windows“. Таблетът HONOR Pad 8, с изключителните си аудио и видео възможности, също взе наградата “Най-доброто на IFA” от световноизвестното списание за музика Billboard.

HONOR 70 вече се предлага на избрани европейски пазари на начална цена от 549 евро. HONOR MagicBook 14 и HONOR Pad 8 също се планира да пристигнат на избрани европейски пазари с отворени предварителни поръчки сега.