Honor-10-global-launch-colors

Има нов модел от висок клас и, ако името ви изглежда познато, то това се дължи на факта, че Honor 10 дебютира преди месец в Китай. Смартфонът с 5.84 инчов дисплей вече е достъпен на голям брой европейски и азиатски пазари, а очакваната му цена за конфигурацията с 64 GB памет е около 400 евро, докато по-големият вариант със 128 GB памет ще струва около 450 евро.

И двете версии имат 4 GB оперативна памет и процесор Kirin 970 с отделен NPU за невронна обработка, който отговаря за различни AI трикове, като подобрения във фотографията, разпознаване на сцени в реално време, портретен режим с автентични ефекти, 3D портретно осветление и професионални, но естествени селфита. Двойната задна камера не е толкова впечатляваща, колкото тази на P20, защото идва без оптимизацията на Leica, но имаме два сензора, съответно 24 и 16 мегапиксела с двойна f/1.8 бленда, както и 24 мегапикселова предна камера.

Няма как да не обърнем внимание на стилния Aurora Glass дизайн, който освен, че отразява светлината, непрекъсанто порменя цветовете си при поглед от различни ъгли в моделите Phantom Blue и Phantom Green. Сензорът за пръстови отпечатъци, монтиран отпред, всъщност е ултразвуков модел, който стои под стъклото за допълнителна издръжливост, а имаме и ултра-бърза технология за лицево разпознаване, както и прилична 3400 mAh батерия, поддръжка на Super Charge и разбира се Android Oreo с фирмения EMUI интерфейс.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This