Водещият смартфон бранд HONOR днес стартира продажбите на HONOR Band 5 в България. Иновативната и елегантна смарт гривна впечатлява с уникалната си функция за мониторинг на нивата на кислород в кръвта и възможността за дистанционен контрол на музиката, която слушате. Оборудвана още с цветен 0.95” AMOLED сензорен дисплей, 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм и съня, множество спортни и фитнес режими и 8 варианта за персонализиране на дисплея, HONOR Band 5 вече може да бъде закупена на препоръчителна цена от 79 лева в Технолопис. Продуктът се очаква скоро и в търговската мрежа на А1, Виваком и Теленор в класическо тъмносиньо, метеоритночерно и цвят розова далия.

 

 

24/7 наблюдение на здравето

Задвижвана от най-новата технология HUAWEI TruSeen™ 3.0, HONOR Band 5 предлага по-прецизен денонощен мониторинг на сърдечния ритъм в реално време и дава възможност на потребителите да следят своето здравословно и фитнес състояние 24 часа на ден и 7 дни в седмицата. През нощта мониторът на сърдечния ритъм работи, без да мига, за да не причинява светлинни смущения, но разполага с мигаща и вибрираща аларма, предупреждаваща потребителите в реално време, в случай че сърдечната им честота превиши нормалните граници[1].

 

HONOR Band 5 включва също иновативния сензор SpO2, който следи нивата на кислород в кръвта по време и след тренировка, за да сте сигурни, че количеството кислород, постъпващо към мускулите ви, е достатъчно. Хемоглобинът е протеин, който носи кислород и придава на червените кръвни клетки цвета им. Това е, което сензорът Sp02 специално измерва, за да изчисли вашите кислородни нива. Всичко над 90% се счита за здравословно.

Новата фитнес гривна е и с вградена TruSleep™ технология, която автоматично регистрира БДО[2], лек и дълбок сън и отчита качеството на съня на потребителя. Подкрепен от AI технологията на Huawei и сертифициран от Центъра за динамични биомаркери в Медицинското училище на Харвард, TruSleep™ прецизно идентифицира шест често срещани нарушения на съня и предлага повече от 200 персонализирани предложения за подобряване на качеството му. В сравнение със своите предшественици, HONOR Band 5 е с подобрена точност до 96.3%.

Професионален фитнес тракер

HONOR Band 5 издържа до 50 метра под вода и отчита броя загребвания, скоростта, разстоянието, интервалите, изгорените калории, като регистрира и ефективността на плуване (SWOLF резултат), за да помогне на потребителите да следят напредъка си и да подобряват техникaтa си.

 

Устройстото е добър приятел по време на тренировка във всеки фитнес мултиспорт, като отчита с точност извършените упражнения и дава съвети за подобрение. Смарт гривната поддържа разнообразни дейности както на открито, така и на закрито, включително бягане навън и на пътека, колоездене навън и на тренажор, свободни тренировки, ходене, плуване, кростренажор, гребане и ходене на закрито.

 

Много функции, една гривна

Оборудвана с пълноцветен 0.95” AMOLED сензорен екран, резолюцията на смарт гривната HONOR Band 5 е 240х120 пиксела към 282 PPI, което прави четенето лесно дори на слънчева светлина. С едно зареждане гривната може да функционира 14 дни без прекъсване при нормална употреба.

 

Когато е свързана със смартфон, HONOR Band 5 съобщава на потребителите за входящи обаждания, съобщения, имейли и известия от социални медии. Функцията за дистанционно управление позволява на потребителите да заснемат снимки както със задната, така и с предната камера на своя телефон с едно натискане на бутон. Когато опцията Bluetooth е активирана, потребителите могат да открият локацията на свързания с гривната телефон чрез функцията „Find phone”.

 

Джордж Дзао, президент на HONOR, сподели: „Потребителите на HONOR са изключително активни и динамични. Те харесват устойства, които могат да носят и които не само обогатяват начина им на живот, но им позволяват и да изразяват своя личен стил. HONOR Band 5 е създадена, така че да отговаря на тези нужди, като предлага стилен дизайн, който идва заедно с мониторинг на сърдечната честота и фитнес тракер, и всичко това обединено в един практичен и модерен аксесоар.“

 

HONOR Band 5 бе обявена за най-продавания продукт във Flipkart, като бе разпродадена за пет дни след пускането ѝ в продажба в Индия. След успеха си там смарт гривната вече е налична и в България и е чудесен подарък за всеки стил и вкус.

 

 

[1]HONOR Band 5 не е медицинско изделие и не може да се използва за медицински цели.

[2]Бързо движение на очите

Pin It on Pinterest

Shares
Share This