iphone-x-galaxy-note-8

Потребителите, които търсят смартфон с голям екран, ще имат голям избор през втората половина на годината. В рамките на няколко месеца в магазините ще се появи Galaxy Note 9 с Infinity Display около 6.3 инча, месец по-късно iPhone X Plus ще предложи 6.5 инчов OLED екран – най-големият до сега за iPhone.

Huawei обаче смята, че това не е достатъчно и разработва устройство с още по-голям дисплей, а панелите се произвеждат от Samsung Display, според корейския сайт The Bell. Бъдещото устройство ще има 6.9 инчов OLED дисплей и най-вероятно дизайн, подобен на този на P20 Pro, или с клонинг на iPhone X. Всъщност никой Android производител до сега не е копирал идеално дизайна на десетия юбилеен модел на Apple, защото това изисква използването на гъвкав OLED панел, но The Bell твърди, че бъдещият модел на Huawei ще е сериозен кандидат да направи това и ще е смартфон, а не таблет.

Китайските потребители са известни с предпочитанията си към големите екрани и този ход от страна на Huawei може би е насочен именно към тях, защото както е известно, Apple също цели да се настани удобно на китайския пазар.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This