imco-watch

Представеният през април миналата година CoWatch, който работи с виртуалния асистент Alexa на Amazon, вече се казва iMCO Watch и е достъпен за закупуване в Индия, чрез Yerha.com.

Часовникът, който може да ви отговори на въпроси за времето, да контролира интелигентните уреди в дома ви, да търси информация в интернет, или да ви помогне да поръчате нещо онлайн, има AMOLED дисплей с резолюция 400 х 400 пиксела и се захранва от двуядрен 1.2 GHz процесор, разполага още с 1 GB оперативна и 8 GB вградена памет, акселерометър, жироскоп, магнитометъри сензор за сърдечната честота. Той е изработен изцяло от неръждаема стомана, има керамичен пръстен и е устойчив на вода и прах. Alexa се активира с натискане на дигиталната коронка, или иконата на дисплея и за съжаление няма гласова опция, като устройствата Echo.

iMCO Watch работи със собствената Chronologics OS, базирана на Android и е съвместим както с Android, така и с iOS устройства. Всичи изчисления се извършват в облака и часовника не е зависим от смартфона, към който е сдвоен. Предлага се в два цвята – сребърно и черно и струва 232 долара, което го прави едно наистина атрактивно предложение.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This