instagram-800M

Instagram се приближава бързо към едномилиардния си потребител. Социалната мрежа за споделяне на снимки и видео, собственост на Facebook обяви вчера, че в момента има 800 милиона активни потребители месечно, след като през април те бяха 700 милиона. Освен това, дневно в мрежата са активни 500 милиона любители на фотографията от цял свят.

Instagram вече предлага няколко инструмента за корекция на коментарите, с които можете да блокирате и деактивирате публикации под постовете си, а сега компанията пуска и друга функция, която ще ви позволи още по-голям контрол върху потока. Ако профилът ви е публичен, ще видите в него нов начин да изберете кой може да коментира публикациите ви – от всички, до избрани групи хора, хора, които следвате или само последователите ви. Независимо дали вашият профил е публичен или частен, ще можете да блокирате други профили по отношение на коментарите под вашите постове.

По-рано тази година, социалната мрежа пусна филтър за блокилане на обиди на английски език, а сега функцията се разширява, добавяйки към поддържаните езици арабски, френски, немски и португалски. С течение на времето, компанията ще продължи да го обновява, за да даде възможност на общността да се чувства комфортно, избягвайки излишното напрежение в мрежата.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This