LGD+65-inch+UHD+rollable+OLED+display+3

Телевизорите безмилостно се движат напред, може би повече от която и да е друга потребителска технология. Дори и след като смартфоните вече достигнаха границите на възможностите си като размер и възвращаемостта им да започна да намалява, телевизорите от друга страна стават все по-големи, по-тънки и с по-голяма резолюция. И докато си мислите, че вече няма какво да ви учуди в тази пазарна ниша, LG отново извади неочакван коз от ръкава си, представяйки своя 65 инчов модел, който освен, че притежава всичко на макс, е и толкова тънък, че може да се навие на руло като плакат.

Не бързайте да правите планове за покупката му, тъй като той все още е само концепция, но затова пък удивителна. Разделителната способност на 65 инчовия панел е 4К, той е с идеалния размер и спецификации, за да пасне в хола ви, но това, върху което корейският гигант иска да акцентира е електронната хартия. Когато телевизорът не функционира, може и да не разберете какво всъщност гледате, но тясната кутия всъщност е домът му и екранът може да бъде прибран обратно в нея, за да се скрие от погледа ви.

В прессъобщението си LG набляга на преносимостта, която е и основната причина футуристичният телевизор да може да се побере в тясната кутия, вместо да виси окачен на стената ви например, а концепцията несъмнено е интересна и може би скоро ще се превърне в реалност.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This