LG-Q6

LG направи по-достъпен своя красив безрамков дисплей със съотношение 18:9, като представи серията телефони от среден клас LG Q6. Дисплеят на трите смартфона е 5.5 инчов Full HD с гъстота на пикселите 442 ppi.

Трите модела разполагат с процесор Snapdragon 435, а разликата между тях се крие в паметта – Q6 идва с 3 GB RAM и 32 GB за съхранение, Q6 + удвоява капацитета на вградената памет до 64 GB и увеличава оперативната памет на 4 GB, а Q6a се позиционира най-ниско с 2 GB RAM и едва 16 GB за съхранение. Трите смартфона имат един и същ дизайн с алуминиева рама, 13 мегапикселова основна и 5 мегапикселова предна камера, 3000 mAh батерия и работят с Android Nougat 7.1.1. Q6 не разполага със скенер за пръстови отпечатъци, но удостоверяването става чрез лицево разпознаване.

LG все още не е предоставила информация както за цената, така и за евентуалните наличности по света, но трите модела ще бъдат достъпни на азиатските пазари от следващия месец, като малко след това ще достигнат и до потребителите в Европа и Америка.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This