lg-v40-thinq

Когато LG реши да се насочи към мултимедийните потребители и създателите на мултимедия с един телефон, не й отне много време да ги убеди, че именно това е устройството, което ще отговори на нуждите им. Миналата година към новия стъклен дизайн компанията добави и издръжливостта, а V40 ThinQ е наследник на тази линия, като предоставя най-големия и най-добър дисплей на гиганта, предлагайки същевременно пълна гама камери, аудио-решения и други аспекти, изисквани от смартфоните във всекидневието.

Първо да обърнем внимание на камерите. LG V40 ThinQ има три задни сензора, като основният е 12 мегапикселов с f/1.5 апертура, вторият е телобектив, също 12 мегапикселов, а третият е 16 мегапикселов широкоъгълен. Сцените от трите камери могат да бъдат визуализирани и заснети едновременно от приложението, а компанията е подобрила и HDR, автоматичния автофокус работи бързо навсякъде, а функцията AI CAM открива 19 обекта и предлага четири опции за филтриране, които да допълнят кадъра. Може би по-важна е AI Shutter, която обръща повече внимонеие на това, което правят субектите при автоматичната обработка на скоростта на затвора. Предните сензори са два – един 8 и един 5 мегапикселов с по-широк ъгъл.

Възпроизвеждането на мултимедия на 6.4 инчовия OLED екран е подобрено с QuadDAC система, допълвана от Meridian за 32 битово in-line слушане, чрез жака за слушалки и заимствания от G7 високоговорител Boombox. USB 2.0 се поддържа от USB-C в долната част на телефона, имаме още и сензор за пръстови отпечатъци под трите камери на задния панел и IP68 сертификат за водо и прахо устойчивост. LG V40 ThinQ идва с Android 8.1, но със сигурност ще получи Andoid Pie. По-лошото тук може би е, че от 64 GB вградена памет, 18 GB се заемат от фирмуера, но за целта има възможност за добавяне на още с microSD карти. Устройството идва в две разцветки – Aurora Black и Moroccan Blue, а цената му е 950 долара, като на пазара ще бъде налично от 19 октомври.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This