LG-Velvet-800x403

Това далеч не са първите изображения на бъдещия LG Velvet, но може би са най-показателните до сега. Те ни дават поглед отблизо върху дазайна, както и възможността да видим реалния блясък на цвета Aurora Grey. Имаме също така и пълните спецификации и едно практичесто видео като бонус.

Повечето подробности за бъдещото устройство вече не са тайна, но някои от тях са нови – Snapdragon 765 5G, 6.8 инчов Full HD+ OLED екран, 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет с поддръжка на microSD карти до 1 ТВ. Възможно е обаче да има и повече от една конфигурации на паметта. 16 мегапикселовата камера е разположена в U-образен прорез, докато задната предлага 48 мегапикселов основен сензор с 8 мегапикселов ултраширок и 5 мегапикселов за дълбочина. Всичко това се захранва от 4300 mAh батерия, която може да се зарежда безжично.

Друга важна характеристика, която става ясно от снимките е сертификатът IP68 за водо и прахо устойчивост, добавен към обичайните военни стандарти, които телефоните на LG редлагат, AI захранвани стерео високоговорители и ASMR видеозапис и стабилизация. Снимките са направени в корейски магазин и изглеждат достоверни, вижда се тройната задна камера, големината на екрана прореза и фините криви.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This