garment-racks-5262199_640Есента наближава и искате да си купите нови дрехи? Идеята ви е чудесна. Ето какви артикули от най-страхотната марка за целта, Liu Jo, можете да си купите през този септември.

Началото на септември е, така че вече е разумно да инвестирате в артикули, които ще бъдат с вас през есента.

И така, какво точно се смята за „преходно“ облекло? Това е облекло, което не зависи от времето и изглежда страхотно с боси крака, но също така си подхожда с чорапогащи и ботуши. Не искате да се изпотявате в трикотаж или да треперите в ленени панталони, нали? Вижте тогава тези пет основни елемента или по-точно казано универсални дрехи, които ще ви вършат добра работа, докато зимата дойде.

Тренчкот

Започваме с този артикул, защото отново е официално есенният сезон. С което имаме предвид, че непредсказуемото време започна.

Все още не прибирайте вашите цветни летни рокли, това палто ще ги накара да ви бъдат по-полезни. То ще помогне деликатните материи да бъдат намокрени от изненадващи поройни дъждове. Когато времето съвсем се застуди, сложете чифт ботуши към вашия нов тренчкот.

А отдолу винаги можете да сложите също джинси и пуловер.

Рокля „мида“

След години, в които се смяташе за твърде момичешка или скромна, роклята тип „мида“ вече е основна част от гардероба на всяка жена, благодарение на своите различни способности. Тази рокля можете да носите почти целогодишно, когато е подкрепена с правилните обувки и правилната връхна дреха.

Дори когато искате да ви е топло, можете да сте красиви и секси!

Жилетка

Жилетките преживяха дългоочаквания си ренесанс миналата година, отърсвайки всякакви неприятни конотации в процеса. Подрязаните ръкави са идеалният спътник на всичко с висока талия. А тези с дълги ръкави са много подходящи за джинси и чифт дълги ботуши.

Освен това жилетките са удобни и леки за носене в чантата ви. Така можете да бъдете застраховани срещу лошото време винаги, когато сте навън.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This