Лектори от цял свят идват за първото издание на Noble Academy през октомври   

 

Еквивалентът на Оскарите в света на комуникациите – Cannes Lions, идва в София по покана на Noble Graphics. Фестивалът, който преди месец събра на Френската ривиера лектори като режисьорa Алфонсо Куарон („Рома“), носителят на „Грами“ Джон Леджънд и тв продуцентa Шонда Раймс („Анатомията на Грей“), гостува с образователните си програми в София. Noble Graphics, единствен представител на България с отличие на престижния форум, пренеся най-добрите съвременни практики в рекламния бизнес в първото издание на Noble Academy (25 и 26 октомври, Нов Български Университет).

Целта на Noble Academy е да вдигне нивото на пазара като срещне млади специалисти в сферата на маркетинга и рекламата с професионалисти, чието въображение и лидерски качества движат част от най-силните брандове в спорта, модата и технологиите. Сред тях са Стив Лейтъм (мениджър Таланти и обучение в Cannes Lions), Сам Сондърс (криейтив директор на METROPLEX, САЩ), Максимилиан Калхед (съосновател на The Pop Up Agency, Англия), Мариам Акхунова (криейтив директор на Possible, Русия), Дорис Данер (вицепрезидент на TBWA за Централа и Източна Европа), Разван Капанеску  (основател на WINGS Creative Lab) и много други.

 

В рамките на два дни, чрез множество лекции и три ексклузивни уъркшопа, участниците в Noble Academy ще се запознаят с новите тенденции в изграждането на стратегии, работещи бизнес модели, тактики за оцеляване на корпоративната идентичност в дигитална среда, успешни творчески подходи и ефективни екипи. „Вярваме, че само заедно и с общи сили можем да развиваме пазара, а подготовката на младите професионалисти е определяща за бъдещето на българската икономика“, споделиха мотивацията си организаторите от Noble Graphics. „Да срещнеш на живо имена от този ранг и да имаш възможност да се учиш директно от техния опит, е уникална възможност, която ще даде на участниците в академията шанса да отворят нови врати в професионалното си израстване“.

Билети за първото издание на Noble Academy се продават на преференциални цени до края на август. Местата са ограничени до 93.

 

Медийни партньори на Noble Academy са „Метро реклама“, dnevnik.bg, в. „Монитор“,

 в. „Телеграф“, телевизия Bulgaria On Air.