Nokia G22_2

Nokia G22 се завръща в цвета на 2024 г. – „Прасковен мъх

 

Докато поколението Z продължава да води в тенденцията „поправи си сам“, новата вълна от 4G и 5G телефони Nokia на HMD, които могат да се поправят в домашни условия, предизвикаха доста вълнение сред тях. Всъщност през 2023 г. всеки четвърти смартфон, продаден от финландския производител в Европа, може да се ремонтира у дома, което показва доста значителна промяна в покупателните навици на потребителите.

Главният маркетинг директор на HMD (Human Mobile Devices), Ларс Силбербауер:

Този телефон е евтин, добре изглеждащ, с чудесна камера и дори можете да го ремонтирате вкъщи. Награденият Nokia G22 символизира много от нещата, които вдъхновиха развитието на нашия бизнес, и е чудесен знак за това, което предстои за Human Mobile Devices през 2024 година.

Рон Форсайт, вицепрезидент „Дизайн“ на HMD:
„Много сме щастливи, че усилията ни да предложим ремонтопригодност във всеки ценови клас са признати от потребителите и дори от списание Time. Проектирането на това, което искат нашите фенове, е печелившата стратегия тук. Прасковеният цвят тази година ще бъде навсякъде, а вече и при един смартфон с възможност за поправка на супер достъпна цена. Добрият телефон не бива да вреди на планетата или да изпразва джоба ви.“

Ето кои са предимствата на Nokia G22 So Peach:

  1. Батерията

Издръжливост: Батерията издържа до три дни с едно зареждане

Капацитет: Запазва над 80% от първоначалния си капацитет дори след 800 пълни цикъла на зареждане

Бонус: Батериите се изтощават и това е нормално. С Nokia G22 обаче можете лесно да смените батерията с нова и да продължите да го ползвате по-дълго.

  1. Звукът

Преживяване: OZO Playback осигурява по-голяма чистота и баси на музиката ви.

Audio Boost: Тази функция ви позволява да увеличите звука. А когато искате да запазите музиката за себе си, просто свържете безжичните си слушалки.

  1. Камерата

Мощни лещи: 50-мегапикселовата задна камера на Nokia G22 е впечатляваща за тази цена.

Режими на заснемане: Има множество различни режими на снимане, с които ще сте готови да уловите най-добрите моменти от деня. А когато денят свърши, идва ред на нощния режим.

  1. Дизайнът

Достъпен шик: Този телефон не е просто красив, той е бюджетен.

Поправи си сам: Nokia G22 е много елегантен, но има нещо повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Благодарение на функцията за ремонт QuickFix можете сами да смените батерията, екрана и порта за зареждане. Този „направи си сам“ дизайн го постави в списъка на списание TIME с най-добрите изобретения за 2023 г.

  1. Гаранцията

Добавена стойност: Nokia G22 се предлага с 3-годишна гаранция.