one-ui

Актуализацията One UI вече е налична за часовниците Galaxy Watch, Gear S3 и Gear Sport. Тя включва обновен интерфейс с нови настройки и функции, които ще помогнат на батерията да издържа по-дълго.

Точно както при ъпдейта за телефоните на Samsung, този идва с множество промени в потребителския интерфейс и няколко нови функции, за да улесни навигацита в менютата, да подобри използваемостта им и да направи всичко по-лесно четимо. Разширените настройки включват активиране и деактивиране на докосването за събуждане на устройството, контролиране на честотата и времето за актуализиране на ежедневните брифинги и включване и изключване на режима Goodnight. Обновеният интерфейс включва и нови анимации за постижения, както и подобрено проследяване на здравето и фитнеса. В Samsung Health ще виждате екрана за ежедневни дейности, който ви показва изгорените калории, движенията и броя тренировки само с един поглед.

Най-важният акцент на тази актуализация обаче е подобрената оптимизация на батерията. Часовникът автоматично ще затваря приложенията във фонов режим, за да пести батерия и ще променя настройките, които могат да повлияят на живота й. Ако все още не сте инсталирали ъпдейта, можете да го намерите в приложението Galaxy Wearable на телефона си.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This