OnePlus-6-with-8GB-of-RAM-Snapdragon-845-shows-up-on-Geekbench

OnePlus 6 с 8GB оперативна памет и процесор Snapdragon 845 беше забелязан в Geekbench дни преди официалната си премиера следващата седмица и само часове след като главният изпълнителен директор н комапнията неволно разкри устройството в целия му блясък.

Така едни от основните характеристики на новия флагман бяха потвърдени, а заедно с тях можем да видим и резултатите от тестовете – 2402 в едноядрения и 8931 в многоядрения. Те поставят OnePlus 6 на равно с останалите флагмани тази година, въпреки че липсва информация за размера на вградената му памет, която според предишни изтичания ще бъде максимум 256 GB, но компанията работи и върху двете по-малки версии – 64 и 128 GB.

1

Както можете да се досетите, OnePlus 6 ще дойде с Android 8.1 Oreo, а освен всички други характеристики, на задния панел ще имаме и двойна камера, с един 20 мегапикселов и един 16 мегапикселов сензор. Що се отнася до дизайна, слуховете сочат стъклено тяло с алуминиеви рамки, както и черно-бял вариант, наред с лилавата опция,която вече видяхме.

OnePlus все още не е обявила официалните цени на новия си флагман, но се спекулира, че базовият модел ще струва около 555 долара, като цената може да достигне да 800 долара за лимитираната версия, посветена на филма Avengers: Infinity War.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This