bgr-oneplus-6t

OnePlus може само да се надява, че стартът на второто й устройство за тази година ще е малко по-гладко, но OnePlus 6T най-сетне е факт. Имаше слухове, че компанията планира да го обяви в средата на месеца, но Pixel 3 я принуди да преосмисли плановете си и да насрочи пресконференцията си за 30 октомври в Ню Йорк. Тогава Apple разпрати поканите за своето събитие на същата дата, което отново промени намеренията на OnePlus и 6Т беше представен вчера.

Макар, че нещата около старта му са малко хаотични, OnePlus 6T предлага на феновете на Android чудесен, мощен вариант, който наистина може да се нарече по-ярък от предходните модели по няколко причини. На първо място устройството е с най-добрите характеристики, сред които процесор Snapdragon 845, 6/8 GB оперативна и 128/256 GB вградена памет, двойна задна камера и ключови подобрения на софтуера й, както и разбира се Android Pie 9.0. Главният съперник на OnePlus 6T, Pixel 3 не стартира добре, засегнат от софтуерни проблеми, а на трето място, новият флагман на OnePlus идва с вграден в екрана сензор за пръстови отпечатъци, който е сред най-добрите и бързи такива.

Най-важният фактор за успеха му обаче, може би е цената, която е близо 50% от тази на iPhone Xs Max, така само за 549 долара получавате един от най-мощните Android смартфони в света. OnePlus 6T ще се продава от 1 ноември, а по-мощната му версия струва 629 долара.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This