oppo-find-x-teaser

Oppo Find X ще бъде представен на 19 юни в Париж, като за пръв път от 2014 година насам, компанията ще покаже устройство от серията си Find. Китайската марка се радва на признание, а върховото й постижение разбира се е Find 7, който дойде с 1440р екран, 50 мегапикселов режим, използващ софтуер, за да създаде снимка с висока резолюция с 13 мегапикселовата камера и зарядното устройство VOOC, което обещаваше 75% капацитет на батерията само за 30 минути. Какво обаче може да ни предложи Find X през 2018 година?

След като компанията успя да се задържи с бюджетната серия N, тя продължи научно-изследователската и развойната си дейност, постигайки няколко забележителни нововъведения, като 5х увеличение, чрез настройка на двойната камера, показано на MWC 2017 например, или технологията Super VOOC Flash Charge, която позволява достигане на 45% от капацитета на батерията само за 5 минути.

Oppo откри наскоро научно-изследователски институт с няколко офиса в цял свят, фокусирайки се върху технологията 5G, AI и камерата. Тя работи с Vivo, която направи пробив стартирайки няколко телефона с вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци и изскачаща селфи камера, а през март обяви интригуващата Super HDR функция и можем само да се надяваме, че някои от тези функции, ще присъстват в Oppo Find X. Ако съдим по името на модела, компанията може да покаже устройство, подобно на iPhone X, но все пак ще трябва да изчакаме до 19 юни, за да разберем какви изненади ни е приготвила тя.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This