oppo-find-x-profile

OPPO представи Find X в Лувъра в Париж, като показа и Automobili Lamborghini Edition, първият телефон, който поддържа собствената технология за 50 ватово зареждане SuperVOOC. Двете устройства споделят много общо, като Panoramic Arc Screen със съотношение екран-тяло 93.8%, изскачащите камери за 15 000 точкова лицево разпознаване и монохромната комбинация от цветове и детайли.

Ако се чудите дали компанията предлага нещо подобно на Animoji, то във Find X функцията се нарича Omoji и с нея потребителите могат да добавят стикери, фонови изображения и др. в сцените с основния персонаж и да правят композитни снимки и GIF за социалните медии. Потребителският интерфейс ColorOS 5.1 е в допълнение към Android 8.1 Oreo и е обогатен с обичайните предимства на изкуствения интелект, включително и Google Assistant.

Find X с 256 GB памет ще се продава в Европа за 999 евро, а Automobili Lamborghini Edition с плаваща стъклена емблема, SuperVOOC и 512 GB памет ще струва 1699 евро, като ще се предлага и в Северна Америка.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This