Panasonic обяви излизането на „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“. Бета-версията на този софтуер за Windows е извлечена от конвенционалния софтуер „LUMIX Tether (Ver.1.7)“ и притежава допълнителни визуални възможности за поточно предаване на живо. Така се осигуряват повече удобства за все по-големия брой потребители, реализиращи собствени поточни предавания.

Тъй като „LUMIX Tether“ е софтуер, първоначално създаден за свързано снимане, елементите на графичния потребителски интерфейс (като зона на фокусиране, контролен панел и др.) се изобразяват на компютърния монитор заедно с живия образ от фотоапарата по време на USB тетъринг връзка. Тези графични елементи обаче представляват пречка, когато софтуерът се използва за поточно предаване на живо. В отговор на исканията на клиентите за разрешаване на този проблем, в софтуера “LUMIX Tether for Streaming (Beta)” е добавен режим LIVE VIEW. Той дава възможност за показване само на образ от фотоапарата, което улеснява използването му от съответния софтуер за поточно предаване. Потребителите могат да изберат дали да покажат или скрият графичните елементи по време на USB тетъринг връзка, според целите на използване.

„LUMIX Tether for Streaming (Beta)“ се предлага като предварителна версия, която все още е в процес на разработка. Моля обърнете внимание, че за този софтуер не се осигурява гаранция и потребителска поддръжка.

 

Съвместими модели: DC-GH5, DC-G9, DC-GH5S, DC-S1, DC-S1R, DC-S1H

„LUMIX Tether for Streaming (Beta)“

Работна среда

Операционна система Windows 10 (32-bit/64-bit)
Процесор Intel CPU на 1 GHz или по-висока
Дисплей 1024 x 768 пиксела или повече
RAM памет 1GB или повече (32-bit), 2GB или повече (64-bit)
Харддиск Свободно пространство за инсталиране 200 MB или повече
Интерфейс USB 3.0/3.1

 

Уеб страница с линк за изтегляне на „LUMIX Tether for Streaming (Beta)“:

https://www.panasonic.com/global/consumer/lumix/lumixtether.html

Pin It on Pinterest

Shares
Share This