PayPal-card

PayPal ще обогати портфолиото си с въвеждане на дебитни карти, които могат да се използват за извършване на плащания и теглена на пари в брой от банкомат, съобщи The Wall Street Journal. Опцията е в допълнение към още банкови услуги, като депозиране на чек към сметката, чрез снимка и лични и бизнес кредити. Идеята е потребителите да не използват банкови сметки в платформата.

PayPal тества новите си предложения с някои потребители в САЩ през последните няколко месеца, като се свърза с някои малки банки, за поддръжка на различни функции. Трябва да отбележим, че компанията е предоставяла карти и преди – предплатени карти, които работят навсякъде, където се приема Debit Master Card и могат да се презареждат по желание. Едно от нещата, които прави новата карта е да позволи на потребителите да се възползват от услуги, недостъпни с чекове или пари, като Uber например, или резервациите в Airbnb.

Ще видим дали новите услуги ще помогнат на компанията да изземе част о функциите на по-големите банки през следващите години.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This