petcube-bites

Petscube усъвършенства вече съществуващата си видеокамера и интерком. Petcube Bites е устройство, което ви дава възможност да си взаимодействате с домашния си любимец, когато не сте в къщи. В него има резервоар, който може да побере до 2 кг лакомства за кучета или котки, които могат да бъдат изстрелвани на разстояние до 1.8 метра. Освен това интегрираната 1080 р HD камера разполага с възможности за широкоъгълно заснемане, нощно виждане, цифрово увеличение и 24/7 архив за запис в облака.

Контролът се осъществява чрез приложение за iOS и Android, за дистанционно управление и стрийминг на живо, което позволява и изпълнение на различни задачи, движения и зувкови сигнали. Монтажът е лесен, тъй като устройството може да се закрепи на стената, или да се постави на масата, а дизайнът му е стилен и ненатрапчив, въпреки че е налично само в матово-сребрист вариант. До края на годината, компанията ще предложи Petcube Bites в още два цвята – черно и розово злато.

petcube bites

Приложението разполага с няколко любопитни функции, но една от най-интересните е възможноста да публикува на живо стрийминга във Facebook. Petcube Bites идва и с награди от марката Wellness с натурални съставки, но по желание на клиента, той може да постави в него каквито лакомства пожелае, а на разположение е и автоматична настройка за поръчки от Amazon, когато устройството установи, че запасът ви е намалял. Petcube Bites вече се продава от търговците на дребно като Best By и Amazon, както и на сайта на компанията. Цената му е 249 долара, което е напълно приемливо като се има предвид богатата му функционалност.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This