google-pixel-2-xl-render

Само преди няколко седмици популярният лейкър Евън Блас отбеляза, че Google Pixel 2 ще дебютира на 5 октомври с новия процесор Snapdragon 836 и това ще го направи по-добър от всеки друг Android флагман тази година. Оказва се обаче, че това няма да се случи, поне според информацията на XDA Developers и Android Police, които съобщиха, че Pixel 2 ще има същия процесор Snapdragon 835, който задвижва Galaxy S8, LG G6, Note 8 и другите топ модели тази година.

Според двата източника, Pixel 2, изработен от HTC и Pixel 2 XL, на LG, ще имат чипсети Snapdragon 835, когато дебютират в началото на следващия месец, а както е известно чипът А11, на iPhone 8 буквално ще „хапва за закуска“ този на Qualcomm в тестовете. Макар компанията да произведе леко напомпан чип за Pixel миналата година, това не винаги е стандартна оперативна процедура и можем само да се надяваме, че ще подготви нещо наистина специално за Galaxy S9 в началото на следващата година.

Говорител на Qualcomm естествено отказа да коментира докладите, що се отнася до Евън Блас, трябва да споменем, че това ще бъде рядък пропуск, защото той почти никога не греши с прогнозите си, особено толкова близо до датата на премиерата, така че все пак остава известна надежда, а какво ще се случи в действителност, ще разберем на 5 октомври.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This