pixel-2-leak-3

Сега, когато Android 8.0 Oreo вече е официална, следващото голямо предизвикателство пред Google е стартът на тазгодишните й флагмани. Двата нови модела Pixel се очаква да дебютират в началото на следващия месец и с наближаване на датата, в интернет пространството се появяват все повече подробности за тях.

9to5Google съобщи, че Pixel 2 ще се предлага с 64 GB вградена памет, но ще има и 128 GB версия, за тези, които се нуждаят от повече място за съхранение. Подобно на водещите модели тази година, Pixel 2 ще притежава сертификат IP 68 за водо и прахо устойчивост, но ще има още предно разположени стерео говорители, каквито не сме виждали от Nexus 6P насам в моделите на Google. Това не е лоша новина, като се има предвид, че устройството ще се раздели със своя 3.5 мм жак за слушалки и ще предлага само USB-C преходник в комплекта.

Телефоните ще имат още оптична стабилизация на изображението (OIS) и електронна стабилизация (EIS), като с приоритет ще са снимките на ниска осветеност. Камерите на линията Pixel вече са страхотни, така че ще бъде интересно да видим какви подобрения ще поучат тази година.

HTC беше потвърдена като производител на Pixel 2 и в тази връзка устройството ще изглежда почти като предния модел, а LG се е заела със задачата да направи Pixel 2 XL, който ще последва тенденцията за възможно най-малки рамки около екрана. Устройствата ще стартират с Android 8.1 и според досегашните слухове, това ще се случи на 5 октомври.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This