Ако природата ви е надарила с разкошни форми, то стилните бански от новите модни колекции ще ви помогнат да ги разкриете на светло. За лятото на 2021 година дизайнерите са създали цели линии бански за пълни дами, като са се постарали да ги адаптират към техните нужди и изисквания.

Големите размери бански в две части не минават встрани от модата. Новите предложения ефектно подчертават достойнствата на фигурата. Главното правило на плажната мода е умелото комбиниране. Много стилно именно на пищните красавици изглежда бански тип халтер. Закритите, добре поддържащи бюста чашки са допълнени от широки презрамки зад врата. Такъв модел оптимално подчертава зоната на деколтето.

Никога не излизат от мода и комплектите, при които горната част е оформена като елече. За предстоящия плажен сезон те изглеждат строго и изискано. Чрез красиви декорации дизайнерите акцентират върху шията и деколтето.

По отношение на модните бикини трябва да се подхожда внимателно. На мода не са такива екстремни модели като прашките. Активно набират скорост закритите, по-дълбоки и консервативни модели. Това дава възможност на стила ретро от 50-те и 30-те години на миналия век, когато са се ценели разкошните женствени форми, да затвърди своите позиции. Не забравяйте и модното правило на плажния сезон – топа и бикините на бански в две части не е задължително да са комплект. Удачен модел и стилни цветови комбинации са главен принцип при подбора на модния плажен ансамбъл.

Една от най-удачните находки на дизайнерите са танкините. Те чудесно съчетават в себе си особеностите на открити и закрити модели и позволяват създаването на ефектна и непринудена визия. Модните танкини за пълни жени през тази година са изящен комплект от топ и бикини в различен модел. Може да подберете шорти, които могат да подчертаят или скрият бедрата. Основното преимущество на танкините е топът. Той отделя визуално зоната на деколтето и визуално прави фигурата по-стройна. За лятото на 2021 в колекциите бански за пълни дами са представени модели с много удачен А-силует на топа. По този начин безупречно се акцентира на деколтето и се създава красив лек силует. Дължината на топа може да е до талията или по-надолу. И двата варианта са актуални. Чудесна дизайнерска идея е да се комбинират плътни еластични тъкани, поддържащи фигурата, и леки, въздушни, създаващи красив обем.

Танкините през този сезон се отличават с модни контрастни комбинации. Еднотонни, в наситен цвят бикини се допълват от топ с ярки жизнерадостни принтове. За по-строен силует избирайте по-дребни фигури и по-плавни преходи на цветната щампа.

Може да изберете и бански с поличка , който е тренд за пълните дами. Миниатюрен волан, създаващ лек намек за мини пола, украсява новите модели. Този дизайнерски похват чудесно скрива и балансира обема на бедрата и създава хармоничен силует. Обърнете внимание и на моделите с асиметрични решения. Те изглеждат кокетно и същевременно много изискано.

Като цяло, идеята при целите бански и моделите в две части за пищни дами е проста – те изглеждат като елегантна дреха за комфорт на морския бряг или край басейна. Липсва изобилен декор. Разкошът е във великолепната цветова гама и сложните, добре обмислени и чудесно изпълнени модели с изискан стил.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This