Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи своите нови Radon 800 гейминг слушалки със затворен дизайн и поддръжка на 7.1 съраунд звук. Със супер олекотения си дизайн теглото на слушалките с меките подложки за уши, свързани с 3,5 мм кабел, е само 179 грама. В комбинация с отлична вентилация, това гарантира дълги часове гейминг сесии без досадна болка.

Radon 800 (4)

Genesis Radon 800 работят на честота 20-20 000 Hz. Те са оборудвани с 40-милиметрови говорители, 7.1 съраунд система и подвижен микрофон с -42 dB чувствителност. Комплектът включва и чифт наушници, както и сменяем USB-C кабел с дължина 1,8 м, напълно съвместим с други устройства. В комплекта е включен и класически 3,5 мм кабел за минижак, който позволява на потребителите да играят на конзоли от различни поколения.

Новите слушалки също така използват атрактивна система за LED осветяване, което им придава изцяло игрови характер. Потребителите ще се насладят и на бутон за сила на звука и заглушаване, разположен на една от подложките за уши. Производителят заявява, че Radon 800 са най-леките слушалки със 7.1 съраунд система. Пълният комплект с 3,5-милимтеров минижак и текстилни наушници тежи само 178,9 грама, което ги прави идеални за гейминг сесии.