Razer Phone

Когато Razer Phone беше представен за пръв път, никой не знаеше какво да очаква от него. Разбира се компанията закупи Nextbit, но някак си странно звучеше понятието „смартфон само за геймъри“ и всички помислиха, че това е просто поредния маркетингов трик.

Всъщност Razer Phone се оказа солиден флагман с 5.7 инчов HD екран и рядката честота на опресняване от 120 Hz, огромна батерия и мощни високоговорители, насочени към предната му част. Може би единстевното нещо, което не виждаме в това описание е камерата, но Razer се погрижи да поправи грешката си с актуализация на софтуера, която трябва да подобри качеството на снимките и обещава по-добри цветове и работа на слабо осветление. След ъпдейта имаме вече и бутон за двукратно увеличение, подобрена скорост на затвора и режим HDR.

Някои фенове могат да кажат, че устройството все още е далеч от това, което се очакваше от него, особено имайки предвид цената му, но все пак е добре, че компанията се грижи за поддръжката на пръвия си смартфон. В своя публикация в Twitter наскоро тя обеща още подобрения, които да го постяват наравно с водещите модели на останалите компании.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This