Samsung-Galaxy-X

След множество слухове и спекулации, Samsung изглежда най-сетне е готова да представи своя дългоочакван сгъваем смартфон Galaxy X, а Ди Джей Кох обяви, че това ще се случи през ноември.

Главният изпълнителен директор на компанията не спомена специално Galaxy X, въпреки че отбеляза, че устройството, което ще видим през ноември ще е сгъваем смартфон. Той не се спря подробно и на механизма, използван за него, отбелязвайки само, че Samsung се опитва да го разтраничи от таблетите в разгънато положение. Докато говореше по време на шоуто на IFA в Берлин, Кох описа разнообразни приложения за смартфона – употребата му в сгънато положение, или когато е разгънат, както и това, че устройството ще носи смислено послание към клиентите.

Кох спомена още и колко усилия е положила компанията при проектирането на функциите на устройството и особено за сгъваемия форм-фактор, който няма да е само маркетингов трик. Разбира се сега всички очакват 12 септември, за да видят какво ново е подготвила Apple, но явно месец – два след това ще научим и какъв е отговора на Samsung.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This