lead-img-sept-16-samsung-the-sero-tv

Samsung Sero е 43 инчов QLED телевизор, който се върти, за да пасне на показваното от вас мобилно съдържание е ще се продава от 16 септември.

Както вече може би знаете, LG представи подобен телефон с името Wing, чийто втори дисплей се завърта Т-образно, но сега Samsung въвежда тази тенденция в изцяло нова категория устройства.

Sero е 43 инчов телевизор, който се върти между пейзажен и портретен режим, за да покаже по-добре съдържание, което сме свикнали да гледаме хоризонтално и вертикално. Така ще можете да прегледате удобно TikTok на голям екран и да превключите навреме за футболния мач. Вмомента компанията предлага интересното устройство с намаление от 300 долара плюс кредит от още 600 долара, който може да се използва за други джаджи, като Galaxy Buds Live, Galaxy Tab S7+, Galaxy Watch и други комбинации, като цялата цена е 1699 долара.

Всъщност не е изненада, че Sero, създаден за мобилното поколение, се управлява изцяло чрез телефона и се синхронизира безпроблемно с AirPlay 2, отразявайки всичко с бързо докосване.

Телевизорът поддържа устройствата Galaxy, телефони с Android, чрез NFC и устройства на Apple. За всички, различни от тези на Apple, той се завърта автоматично, когато открие съдържание, което трябва да се гледа вертикално и ще се завърти обратно, когато пуснете Netflix например.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This