galaxy-note-8-concept

Samsung Galaxy Note 8 беше одобрен от Федералната комисия по комуникациите (FCC). Това е една от последните спирки по пътя към официалното му представяне и се случва само няколко седмици, преди събитието на корейския гигант на 23 август в Ню Йорк.

Устройството носи номер SM-N950, следвайки SM-N930,920,910 и 900 съответно за Note 7,5,4 и 3, а вписването за FCC сертификация показва, че ще поддържа GSM и CDMA мрежи за пълна съвместимост с американските оператори, както се очакваше.

Нещо повече, PhoneScope, който отрази новината отбелязва, че устройството ще бъде съвместимо и с LTE радио лента 66, което все още е рядко срещано. Когато LG V20 дебютира през септември миналата година, той беше единствения телефон, който я поддържа. За съжаление в документа не се съдържат доказателства за поддръжка на 600 MHz честота (лента 71), която T-Mobile ще започне да използва от този месец, но въпреки всичко е възможно това да бъде добавено преди премиерата на Note 8, което ще означава, че той ще има добро покритие в селските райони и в големите сгради.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This