sonos

Още през януари Sonos обяви, че няма да предоставя нови функции за най-старите си продукти, след май тази година. От тогава компанията се стреми да изясни, че тези устройства ще продължат да работят и как ще се случва тоа.

Вчера Sonos добави някои подробности, като обяви, че през юни ще е готова с нова операционна система и приложение за контрол, с които ще работят всички нови продукти, както и тези, които в момента се продават. Операционната система към момента се нарича Sonos S2 и с нея няма да работят тези устройство, които компанията вече обяви, че няма да получават нови функции. За по-голямата част от собствениците на Sonos продукти, актуализацията ще пристигне в приложението, както обикновено. Новата платформа ще позволи на компанията да изгради нови функции и да предостави потребителско преживяване, което би било невъзможно със съществуващия софтуер. Ако използвате стар хардуер, той няма да се актуализира, но ще продължи да работи точно, както и до сега. При няколко различни устройства обаче, ще се наложи да ги контролирате с две отделни приложения.

Добрата новина е, че по-голямата част от потребителите ще може да актуализира целия си хардуер с новата платформа Sonos S2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This