2-d-item1

  • Благодарение на технологията Dual Noise Sensor и интегрирания процесор Integrated Processor V1 на Sony, използван в модела WH-1000XM5, носител на множество награди, WH-CH720N гарантират целодневен комфорт без нежелан шум.
  • Останете заредени по-дълго с до 50 часа живот на батерията с модел WH-CH520.

Sony представи два нови модела слушалки – WH-CH720N и WH-CH520, които дават на меломаните възможността да избират между безжични слушалки тип “on-ear” или “over-ear”, като и двата модела предлагат получилите широко професионално признание аудио технологии на Sony.

Безжичните слушалки “over-ear” WH-CH720N използват технологиите Dual Noise Sensor с двоен сензор за шум и интегрирания процесорен чип Integrated Processor V1 на Sony, които осигуряват пълно шумопотискане. Освен това, благодарение на своя лек дизайн и дълъг живот на батерията до 35 часа1, вие можете да се наслаждавате на своята музика по-дълго без да се разсейвате от заобикалящата среда.

Безжичните слушалки “on-ear” WH-CH520 осигуряват до 50 часа живот на батерията, продължителен комфорт и подобрено качество на разговорите. Можете да изберете между четири цвята – черно, синьо, бяло и бежово, в съответствие с вашия стил.

И двата модела също така използват технологията Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), с която се възпроизвежда висококачествен звук, който е максимално близко до оригиналния замисъл на артиста и многоточкова Multipoint връзка за лесно свързване с повече от едно устройство едновременно.

Комфорт без шум в продължение на целия ден
Независимо дали сте на дълъг полет или релаксирате в кафенето, слушалките “over-ear” WH-CH720N предоставят най-добрите шумопотискащи характеристики на Sony благодарение на интегрирания процесорен чип Integrated Processor V1 и технологията Dual Noise Sensor с двоен сензор за шум, за да можете да се наслаждавате на повече музика и по-малко фонов шум.

Интегрираният процесор Integrated Processor V1 помага да се елиминират външните звуци с минимално забавяне на обработката, което прави шумопотискането по-ефективно от всякога. WH-CH720N използва два микрофона във всяка слушалка, които, в комбинация с технологията Dual Noise Sensor, успешно улавят околния звук. Това ви позволява да блокирате външния шум независимо къде се намирате, за да може единственото, което чувате, да е вашата музика.

Също така от приложението на Sony | Headphones Connect, можете да променяте настройките за околен звук с избор между 20 различни нива на пропускане, когато сте в движение.

Непрекъснат комфорт, независимо колко дълго слушате
С WH-CH720N никога няма да ви се наложи да спирате любимата си музика. Тези слушалки са с ергономичен дизайн, за да ги носите удобно още по-дълго време. С тегло от само 192 гр., WH-CH720N са най-леките безжични слушалки с диадема на Sony, които предлагат шумопотискане. Удобната синтетична кожа и уретанови материали, в комбинация с оптималната конструкция и размер на наушниците, гарантират изключително удобство при носене. С до 35 часа живот на батерията при включено шумопотискане, вие имате достатъчно заряд да слушате през целия ден и през цялата нощ.

WH-CH520 са специално разработени с мисъл за вашето ежедневие. Можете да останете заредени с дни с до 50 часа живот на батерията. Слушалките също така са с регулируема омекотена рамка за главата, меки наушници и лек дизайн, за да може да прилягат възможно най-добре, докато вие се наслаждавате на музиката.

Отличен звук за всяка песен
Насладете се на естествено звучащи вокали, кристално чист звук и балансирани настройки както с WH-CH720N, така и с WH-CH520, благодарение на Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), който възпроизвежда висококачествено аудио, което остава вярно с оригиналния замисъл на артиста. Когато оригиналната музика е компресирана, това води до загуба на високочестотните елементи, които добавят детайл и богатство на записа. Технологията Digital Sound Enhancement Engine на Sony възстановява тези елементи, за да възпроизведе висококачествен звук, който е по-близо до оригиналния запис.

Включеният в WH-CH720N Integrated Processor V1 създава автентично изживяване при слушане, като възпроизвежда всеки детайл от вашата музика с минимално изкривяване. Настройките на звука са специално създадени да бъдат добре балансирани от ниските до високите честоти с естествени и ясни вокали.

Независимо дали слушате наелектризиращ поп или басов рап, WH-CH720N и WH-CH520 ви позволяват да персонализирате своя звук с помощта на функцията Equalizer от приложението на Sony Headphones Connect. Можете да избирате от различни предварително зададени настройки, за да регулирате качеството на звука спрямо музикалния жанр, който слушате, както и да създавате и съхранявате свои собствени настройки.

Кристално чисти разговори
Подобрените функции на WH-CH720N означават, че можете да се наслаждавате на още по-добро качество на разговорите. Насочените микрофони използват технологията за прецизно улавяне на звука Precise Voice Pickup и са разположени оптимално така, че да улавят вашия глас по-ясно и точно в различни среди. Новoразработената конструкция за намаляване на шума от вятъра Wind Noise Reduction Structure около микрофоните намалява фоновия шум, за да се наслаждавате на ясни разговори и музика без прекъсвания.

Независимо дали се присъединявате към онлайн клас или работна среща, WH-CH520 ви осигуряват удобни hands-free разговори с превъзходно качество. Просто отговаряте на обаждането с едно натискане на бутоните върху слушалката, без необходимост да вадите телефона от джоба си. С помощта на вградените висококачествени микрофони и използваната технология за шумопотискане, WH-CH520 улавят звука и намаляват околния шум по време на телефонния разговор, за да можете да водите ясни разговори дори и в шумна среда.

Както WH-CH720N, така и WH-CH520 предлагат многоточкова Multipoint връзка, лесно опериране с бутоните и гласово управление2. Можете лесно да се свържете със Swift Pair и Fast pair, което прави тези слушалки идеалния избор за ежедневна употреба.

Устойчив дизайн
Sony са разработили тези слушалки с мисъл за околната среда. В опаковките на WH-CH720N и WH-CH520 не е използвана пластмаса3, тъй като техният дизайн се основава на принципите на ниската токсичност и отговаря на екологичния план на Sony “Road to Zero”. И двата модела слушалки използват рециклирана пластмаса4.

Цени и наличност
WH-CH720N ще се предлагат в черно, синьо и бяло и ще бъдат налични за продажба от м. март 2023 г. на препоръчителна цена на дребно 255 лв.

WH-CH520 ще се предлагат в черно, синьо, бяло и бежово и ще бъдат налични за продажба от м. март 2023 г. на препоръчителна цена5 на дребно 119 лв.