Stations

Spotify очевидно има намерение да пусна ново музикално приложение, което е по-скоро като първоначалната услуга Pandora, или като радио. Компанията вече започна тестовете на базираното на плейлисти Stations за Android и както става ясно от малка обява в Google Play, то ще пуска музика веднага щом го стартирате. За да можете да създавате персонализирани станции, ще трябва да харесвате песните в приложението, но то ще проучва музикалните ви вкусове с течение на времето, също като Spotify.

Когато имате достъп до цялата музика на света, намирането на правилното парче може да бъде предизвикателство“ гласи обявата. „Stations ви позволява да слушате музика веднага, а станциите, от които можете да избирате са прости и безпроблемни, няма нужда от търсене или набиране – слушайте каквото ви харесва и създавайте свои станции“.

За да изпробвате Stations не е нужно да сте платен абонат на Spotify, а в главното меню има бутон, който ще ви пренасочи. Приложението най-вероятно ще показва реклами и идеята на компанията може би е да накара потребителите да се абонират за Spotify Premium, която няма такива. Към момента Stations се тества в Австралия, но не е достъпно за много модели смартфони, служители и ранни бета тестери на компанията.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This