spotify-icon-ios

Apple Music се състезава със Spotify в продължение на месеци, като и двете услуги се стремят към първото място. Вчера обаче Spotify коригира досадното си ограничение за изтегляне, като позволи на потребителите си да съхраняват за слушане офлайн много повече музика.

В миналото компанията имаше ограничение от 3 333 песни на устройство във всеки един момент, което не беше притеснително за обикновените потребители, но със сигурност дразнеше тези, които искат да имат офлайн достъп до повече музика. Сега Spotify потвърди пред Rolling Stone, че вдига границата до 10 000 песни, или цели три пъти. Само за сравнение Apple Music позволява на своите клиенти да съхраняват музика без лимит, ограничавайки ги единствено до паметта на устройството.

Заедно с това Spotify увеличи и броя устройства, на които можете да теглите от 3 на 5, като в това число влизат телефони, таблети, компютри и всичко, което може да съхранява в офлайн режим. По този начин един профил може да свали до 50 000 песни, което е добре дошло за меломаните.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This