Петима клиенти на оператора ще имат възможност да посетят сниманата площадка на новата българска филмова продукция „Завръщане“.
Теленор ще партнира на най-новата българска филмова продукция „Завръщане“, която ще бъде заснета през това лято в Пловдив. Това е първата подобна инициатива на компанията в областта на киноиндустрията и операторът ще си партнира с едни от най-популярните и цветни киноартисти и певци на родната ни сцена.

Като традиционен новатор на пазара, компанията фокусира усилията си да трансформира това партньорство не просто в рекламно присъствие, а в едно незабравимо изживяване за своите потребители. Всички клиенти на Теленор, които заявят своето желание за участие чрез попълване на регистрационна форма в приложението MyTelenor от 31 май до 15 юни, имат шанс да прекарат един ден на снимачната площадка заедно с едни от най-обичаните български звезди. Петима щастливци ще бъдат избрани чрез томбола и ще имат щастието на 22 юни да присъстват на снимките на „Завръщане“ и да се срещнат с любимите си актьори.
„Бихме искали да създаваме успешни примери за нови различни и интересни посоки за партньорства, чрез които не просто да позиционираме нашия бранд, а да трансформираме всичките си усилия в полза на нашите клиенти. Затова и стартираме кампанията „Докосни се до света на киното“, която изключително точно демонстрира нашите приоритети и цели, а именно да предлагаме на нашите клиенти не просто минути и мегабайти, а незабравими и безценни емоции и изживявания“, сподели Мила Кушева, маркетинг директор в Теленор.
Идеята за филма „Завръщане“ се ражда в двора на селска къща, докато двама от продуцентите – Башар Рахал и Ники Илиев – си споделят истории от срещите си с български емигранти и собствения си опит зад граница. Вдъхновен от замисъла на филма, към проекта се присъединява и телевизионният водещ Богомил Грозев. Тримата събират свеж екип от актьори за новата романтична комедия „Завръщане“.
В ролите на тримата приятели, които се завръщат в родния си град, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел, влизат актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов, Александър Кадиев и Бойко Кръстанов. Освен като продуцент, Башар Рахал се присъединява и към актьорския състав, а женските роли са поверени на Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова. Филмът излиза по кината в цяла България през октомври 2019 г. и ще се разпространен от „бТВ Студиос“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This