ISOCELL-Vizion-camera-641x423

След като бяха включени в серията Galaxy S20 и по-късно изчезнаха при Note 20, ToF сензорите отново могат да се завърнат в устройствата на Samsung, твърди нов доклад. Това обаче няма да се случи с Galaxy S21 следващата година, тъй като телефоните всъщност нямат достатъчно приложения за тях, а настоящите сензори не са толкова мощни, колкото тези, използвани от конкурентните компании. Новата информация обаче предполага, че може да ги видим в не толкова далечно бъдеще.

Изглежда Samsung работи върху нов ToF сензор за своите телефони, който най-сетне ще е по-мощен от 3D сензорите на Apple и е подала документи в Службата за интелектуална собственост на ЕС, които съдържат описание на нова ISOCELL Vision камера, близка до описанието на 3D ToF сензор.

Слуховете предполагат, че основната причина Galaxy Note 20 да не включва ToF сензори е, че Sony e заета с поръчките на Apple, така че лесно можем да допуснем, че Samsung е решила сама да създаде такива. Според някои източници, Galaxy Note 21 ще е първата серия, която ще бъде оборудвана със собствените сензори на компанията, но няма как да потвърдим това към момента.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This