Galaxy S8 Gold

Двата нови флагмана на Samsung не са евтини, но ако искате да блеснете с нещо наистин луксозно, Truly Exquisite има нещо за вас. Английската компания за персонализиране вече предлага версия с рамка от 24 каратово злато, платина или 18 каратово розово злато, чийто цени започват от невероятните 2250 паунда.

Компанията е специализирана в предлагането на луксозни варианти на съществуващи смартфони от много време насам, а двата модела Galaxy S8 не са изключение, въпреки че техният дизайн е впечатляващ и без допълнителна намеса. Най-евтина е версията от 24 каратово злато, с цена от 2250 паунда, платенената можете да си поръчате „само“ за 2350 паунда, а между тях е позициониран моделът от розово злато с цена 2300 паунда. За да се сдобиете с по-големия модел, ще трябва да добавите по ще 100 паунда върху вече цитираните цени, което всъщност е три пъти повече от стойността на официалните версии на най-новите флагмани на Samsung във Великобритания.

Към всяка поръчка ще получите и аксесоари на стойност над 600 лири, които включват Gear VR и последното безжично зарядно на компанията, луксозна дървена кутия, външна батерия с 24 каратово златно покритие и кожен калъф за карти.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This