twitter-every-character-matters

След увеличаването на лимита за знаци в постовете, Twitter разкри, че разработва функция за запаметяването им за по-късно, която е силно желана от потребителите.

Продуктовият мениджър на компанията, Джесар Шах отбеляза, че много хора, особено в Япония, искат възможност лесно да запазват личните си постове за по-късно, след като в момента използват харесване, ретуит, или изпращане на мигновени съобщения сами на себе си за целта. Всички тези варианти обаче, са неудобни по една или друга причина. Сега Twitter разработва собствена функция, която ще осигури удобна алтернатива, запазваща и неприкосновеността на личния живот.

Прототипът, споделен в лично съобщение показва мобилния сайт на услугата, който има нова икона за прелистване, вместо бутона DM в основната емисия. При запазването се появява бар с бърз достъп за преглед на отметките и още една нова секция „Bookmarks” в главното меню на приложението, което показва списъка запазени постове. За съжаление функцията изглежда е в ранен етап на разработка, а Twitter търси обратна връзка, споделяйки дизайна и прави проучвания, а екипът ще наблюдава постовете с таг #SaveForLater

Pin It on Pinterest

Shares
Share This