vivo-watch-leak_41ba

Популярният китайски производител на смартфони Vivo работи върху смарт часовник с кръгъл циферблат, според съобщения в мрежата за патент, подаден от компанията.

Сега GizmoChina публикува подробна информация за устройството, дизайна му и спецификациите. Според нея часовникът ще стартира на 22 септември и ще се предлага в няколко варианта, възоснова на размера на дисплея. По-големият модел ще има 46 мм AMOLED кръгъл циферблат, докато по-малкият ще разполага с 42 мм дисплей. И двата модела ще имат различен дизайн на каишката. Очаква се часовникът да е снабден с NFC за плащания и ключови здравни функции, като непрекъснат пулсомер, монитор за кислорода в кръвта и калориите. Устройствата ще са водоустойчиви до 5ATM, ще възпроизвеждат музика независимо и ще поддъжат Jovi. Слуховете обаче намекват, че часовникът може да не работи с WearOS, което би било разочароващи. Тъй като това е китайската му премиера, устройството може да се предлага със собствена операционна система, но международната му версия може и да работи с WearOS.

Що се отнася до цената, Vivo Watch се очаква да стартира от 1000 CNY и да се предлага в четири разцветки – Mocha, Mixia, Shadow и Fengshang, а животът на батерията да е до 18 дни с едно зареждане.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This