vivo-v11

Vivo обяви своя V11, предназначен за Индия. Устройството следва V9, представен по-рано тази година и съчетава елементи от новия F9 на OPPO и X21. Подобно на F9, V11 има нов дизайн на дисплея, наречен от компанията Halo Fullview Display и най-малкия прорез в горната му част, който сме виждали до сега. Другата функция, която помага да се увеличи максимално съотношението екран – тяло е сензорът за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея. В момента той е запазена марка на компанията и работи също както при NEX и X21 – малко по-бавно от традиционния, но е по-удобен, защото не е разположен на гърба на устройството.

Технологията за сканиране на пръстови отпечаътци в дисплея работи само с OLED екрани, така че това е ъпгрейд за серията V, след LCD панела на V9. Самият дисплей е наистина добър и покрива 99.5% от цветовата гама P3, предлагайки голям контраст и ъгъл на виждане. Панелът на долния ръб, наричан брадичка е по-голям, но все пак е забележимо по-тънък от останалите модели.

Vivo продължава тенденцията на китайските производители да експериментират с градиентни шарки и двата цветови варианта V11 са „Starry Night“ и „Nebula Fusion“, преливащи от тъмно към светло с блестящ ефект, което изглежда добре, въпреки че пластмасата не е най-добрия избор на материал.

Сред другите спецификации на V11 са процесор Snapdragon 660, 6 GB оперативна и 128 GB вградена памет, 3400 mAh батерия, 25 мегапикселова предна и 12 мегапикселова задна камера с втори 5 мегапикселов сензор и потребителския интерфейс на компанията Funtouch 4.5, базиран на Android 8.1. Vivo V11 ще се продава в Индия и Тайланд, както и на още няколко пазара, а информация за цената и датата му на пристигане все още не е обявена.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This