waze

Waze добави още една музикална услуга към приложението си с интеграцията на Amazon Music. Стрийминг услугата ще бъде пусната незабавно във всички приложения на Waze, за да може вместо да превключвате, да я използвате директно, докато продължавате да получавате упътвания.

Всъщност това не е първият партньор за аудио стрийминг на Waze, която започна с интеграцията на Spotify директно в своето приложение за навигация още през 2017 година, преди да изгради по-пълнофункционален Waze Audio Player през 2018. Сега той поддържа няколко интегрирани аудио приложеия за Android и iOS, включително TIDAL, TuneIn, YouTube Music, iHeartRadio, Deezer и др.

Потребителите могат да намерят Amazon Music в приложението, като докоснат иконата на музикална нота и изберат своя аудио плейър. Интеграцията е предимно за тези с членство в Prime, което включва Amazon Music с 2 милиона песни без реклами, или премиум нивото Amazon Music Unlimited, което увеличава броя им до 70 милиона. Полезна е и за тези, които не са се радвали на Echo Auto, който вкарва Alexa в колата им.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This